Keresés:
KÜRT Roadshow információk

KÜRT Roadshow információk

Tisztelt Partnerünk!

Napjainkban számos új kihívással küzd az informatika, és vele együtt az informatikát használók szinte végtelen köre is. Ha csak az informatika igénybevételének módját nézzük, már akkor is soha nem látott bőségű palettáról lehet választani, melyen ma már komoly alternatívát jelentenek a felhő alapú megoldások. A választás, hogy egy adott vállalkozás vagy intézmény számára melyik a legmegfelelőbb, leggazdaságosabb, leghatékonyabb, nehéz feladat elé állítja a cégek, vállalkozások vezetőit.

Korunk informatikájának másik, talán az előzőnél is nagyobb kérdőjelét az információbiztonság hihetetlen mértékben eszkalálódó problémái jelentik, melyek hatásait ma már mindenki a saját bőrén érezheti. Nem véletlen és rendkívül örvendetes, hogy a problémakör kezelése ma már hazánkban is kormányzati szintre emelkedett, és tavaly megszületett a Nemzeti Kiberbiztonsági Stratégiához kapcsolódó, az elektronikus információbiztonságról szóló törvény. A 2013. évi L. törvény közel 5 ezer közigazgatási intézményt kötelez az információbiztonsági helyzetének felülvizsgálatára, de egyben iránymutatást jelent a többi cég és intézmény számára is.

E kihívások és problémák számos új lehetőséget kínálnak, de egyben kötelezettségeket is jelentenek, illetve felelősségteljes gondolkodást feltételeznek. Mindez hangsúlyosan érvényes a KKV szektorra, amely több segítségre és támogatásra szorul a teendők és a lehetőségek útvesztőjében.

A KÜRT Zrt., a Microsoft valamint a Kereskedelmi és Iparkamarák ezért összefogtak, és egy országjáró, hat helyszínt (Szeged, Miskolc, Debrecen, Pécs, Győr, Budaörs) érintő, szakmai roadshow keretében átfogó tájékoztatást adnak az érdeklődő cégeknek, vállalkozásoknak és állami intézményeknek a fenti témákhoz kapcsolódó problémákról, néhány új lehetőségről és megoldásról, illetve az ezekhez kötődő partneri lehetőségekről.

A rendezvénysorozat címe:

Informatika és információbiztonság új utakon – Kihívások és lehetőségek a KKV szektorban

Állomásai:

2014. május 20. 9:00 – 12:00 – Szeged, Párizsi krt. 8-12. (Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)

2014. május 21. 9:00 – 12:00 – Miskolc, Szentpáli utca 1. (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)

2014. május 27. 9:00 – 12:00 – Debrecen, Vörösmarty u. 13-15. (Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)

2014. május 28. 9:00 – 12:00 – Pécs, Majorossy Imre u. 36. (Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara)

2014. május 29. 9:00 – 12:00 – Győr, Szent István út 10/a. (Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)

2014. június 18. 9:00 – 12:00 – Budaörs, Szabadság út 301. (KÜRT Zrt. székháza)

A rendezvény ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, a http://www.kurt.hu/esemeny-regisztracio weboldalon regisztráljon. Egy cégtől/intézménytől maximum 2 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Ha már előzetesen lenne kérdése, amire szeretne választ kapni a rendezvényen, kérjük, a regisztrációs oldalon töltse ki a megfelelő rovatot. A konferencián igyekszünk minden kérdésre választ adni.

A rendezvény programja: KÜRTRoadshow Program

Szeretettel várjuk rendezvénysorozatunk valamelyik állomásán!

Márton Miklós
üzleti vezérigazgató-helyettes