Keresés:
secube_csapat

Szoftver termékek

makeyour

 

 

  • A LogDrill élenjáró technológiákat alkalmazó, kifinomult és egyszerűen kezelhető logelemző eszköz. Az adatbázis elméletek területén végzett kutatások legfrissebb eredményeit alkalmazza, így villámgyorsan és hatékonyan képes kezelni bármilyen méretű IT rendszerben keletkező nagyszámú naplóadatot (logot).
  • A LogDrill rendkívül gyors adatfeldolgozással, intuitív munkafolyamatokkal, sokrétű felhasználhatósággal segíti a logelemző szakértőket napi munkájukban, mindezt ésszerű áron. A LogDrill a sebesség, a kényelem és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a logelemzésben.
  • Sikerrel bevethető minden olyan üzleti alkalmazásnál, ahol a napjaink egyik legnagyobb informatikai kihívását jelentő hatalmas méretű adathalmazok feldolgozása, elemzése a feladat.

www.logdrill.com

 


SeCube_horizontal

 

 

A SeCube egységes rendszerbe foglalja a kockázatelemzés (Risk Analysis), az üzletmenet-folytonossági tervezés (BCP) és a katasztrófahelyzet utáni helyreállítás tervezés (DRP) periodikus végrehajtását.

A SeCube egyedülálló abban, hogy:

  • egyértelműen azonosítja a biztonság szempontjából szűk keresztmetszeteket, ezzel alátámasztja a beruházási döntéseket;
  • a kockázatkezelési intézkedések hatását visszacsatolja a kockázatelemzési folyamatba;
  • felépítéséből adódóan képes megmutatni és kezelni a fenyegetettségek rendszerelemek közötti terjedését.

A SeCube ezen kiemelt tulajdonságai minden eddig használt módszernél pontosabb eredményeket biztosítanak, miközben a projekt végrehajtási ideje (a szükséges erőforrás ráfordítás) jelentősen csökken.

www.secube.hu

SeCube termékismertető (.pdf)