Keresés:
Díjaink

Díjaink

Az elmúlt 26 évben számos elismeréssel jutalmaztak bennünket informatikai, gazdasági, emberi teljesítményünkért.

 

Fogyatekosbarat_2015_kicsi2015-ben másodszor nyerte el a KÜRT Zrt. a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést. A díjat az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adta át.

A díjat a Salva Vita Alapítvány öt évvel ezelőtt vezette be azzal a céllal, hogy támogassa az álláskereső fogyatékos emberek és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók kapcsolatfelvételét. Az elismerés egyre inkább védjeggyé válik, köszönhetően a pályázati rendszer szigorú előírásainak és a minőségbiztosítási eljárásnak. A logót használó szervezet azt üzeni magáról, hogy örömmel fogadja a megváltozott munkaképességű álláskeresőket, és felkészült a fogadásukra.

 

Dij_a sikeres_vallalkozasokertDíj a sikeres vállalkozásokért (2014)
A KÜRT Zrt. a Nemzetgazdasági Minisztérium elismerésében részesült 2014. júniusában, mint a hónap kis- és középvállalkozása. A “Díj a sikeres vállalkozásokért” elismeréseket Varga Mihály kezdeményezésére, a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében, 2013 augusztusától adják át havonta három kategóriában.

 

 

 

MagyarBrands logo fekvo+alloMagyar Brands (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016)
A KÜRT márka a díj alapítása óta minden évben elnyerte a Magyar Brands elismerést. Ez olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a hazai és a nemzetközi piacon is olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és minőséget tanúsítják.

 

Hungarikum logóA KÜRT Adatmentés HUNGARIKUM lett (2014)

A Hungarikum Bizottság olyan emblematikus kulturális, építészeti, gasztronómiai, egészségügyi, gazdasági, műszaki és agrár értékeket díjaz, amelyek a világ minden táján méltón jelenítik meg a magyar nemzet teljesítményét.

 

 

MAF Az Év Társadalmi Befektetési Programja (2012)
MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória, 2. helyezett (2012)
MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória, 3. helyezett (2012)
KÜRT Zrt. a Hátrányos Helyzetűek Oktatása Programjával nyerte el a megtisztelő címet.
A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a CSR-hoz kapcsolódó tevékenységek közül a társadalmi befektetési programokra fókuszál, és a bírálat során előtérbe helyezi a társadalom és a vállalat számára megteremtett közös értékeket, az elért eredményeket és hatást.

 

Fogyatékosság-barát munkahely (2012)
Az elismerést azok a munkáltatók kaphatják meg, akik
vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékos emberek toborzásával,
foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

 

IVSZ minősített informatikai vállalkozás (2012)
A KÜRT elnyerte az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége által 2011-ben alapított „Minősített Informatikai Vállalkozás” védjegyet. A védjegyet hiteles, legalább 3 éves makulátlan szakmai múlttal rendelkező, a szakma által elismert vállalkozások  kaphatják meg egy évre.

 

Családbarát munkahely különdíj (2011)
A KÜRT Zrt. 2011-ben elnyerte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által kiírt “Családbarát Munkahely” pályázat különdíját.

 

HBLF-Vodafone Munkahelyi Önkéntesség Díj (2011)
A Hungarian Business Leaders Forum „HBLF-Vodafone Munkahelyi Önkéntesség Pályázatának győztese kisvállalat kategóriában a Kürt Zrt. H2O programja (Hátrányos Helyzetűek Oktatása) lett. A pályázat európai szinten is megmérettetett, ahol különdíjat kapott.

 

Legjobb női munkahely III. helyezett (2010)
„Legjobb Női Munkahely Pályázat” célja, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a nők alkalmazásának gazdasági szükségszerűségére és jó példákat mutasson be, amelyeket más vállalkozások is átvehetnek. A példaként szereplő vállalkozásokban a munkavállalóik érdekeit is figyelembe véve segítik a munka és a családi élet összeegyeztetését.

 

Prizma Kreatív PR díj 1. helyezett (2009)
A „KÜRT Akadémia, az intellektuális kalandtúra” című pályázatával, piaci bevezetés és újra bevezetés kategóriában nyerte meg a díjat a KÜRT.

 

Napi Gazdaság Innovációs díj (2009)
A KÜRT középvállalat kategóriában elnyerte a Napi Gazdaság Innnovációs díját az innováció érdekében kifejtett tevékenységéért.

 

 

Business SuperBrands (2008, 2009, 2010)
Független szakértői bizottság döntése alapján a KÜRT márka elnyerte a Business Superbrands címet.

 

 

“Legjobb főnök 2007″ közönségszavazás (2007)
Kmetty József, a KÜRT vezérigazgatója nyerte el 2007-ben a Menedzsment Fórum “Legjobb főnök 2007″ internetes közönségszavazás díját.

 

 

Gyurós Tibor díj (2007)
Kmetty József, a KÜRT vezérigazgatója az „Év Informatikai Cégvezetőjének” járó Gyurós Tibor díjat vehette át a KÜRT gazdasági fejlődésében és sikeres külföldi terjeszkedésében vállalt vezető szerepéért. Dr. Kürti Sándort, a cég elnökét az informatikáért tett erőfeszítéseiért a szakma jubileumi „Pro IVSZ” különdíjban részesítette.

 

Europe’s 500 (2006)
A KÜRT 2006-ban elnyerte a legdinamikusabban fejlődő vállalatoknak járó Europe’s 500 díjat. Az elismerést a KÜRT azzal érdemelte ki, hogy a megelőző években töretlen, Európában is kiemelkedő növekedési ütemet volt képes realizálni.

 

Egészségbarát munkahely (2006)
OEFI és az Egészségügyi Minisztérium a Népegészségügyi Program keretében kiírt pályázaton elnyertük az egészségbarát munkahely címet.

 

 

 

AmCham_Egeszseges_mhEgészséges Munkahely AmCham Best Practice díj (2005)
A KÜRT által a dolgozók számára biztosított kiváló színvonalú munkakörülményeket Egészséges Munkahely Best Practice AmCham Díjjal jutalmazta az Amerikai Kereskedelmi Kamara.

 

 

Legjobb Munkahely díj (2005)
Nemzetközi felmérésben a KÜRT bekerült a legjobb munkahelyek közé.

 

 

 

Családbarát munkahely díj (2005)
Középvállalati kategóriában ért el első helyezést a dolgozók jó munkakörülményeinek biztosításáért és a családi szempontok szem előtt tartásáért.

 

Ernst & Young “Entrepreneur Of The Year® (Az év üzletembere)” 2004 üzleti díj
Dr. Kürti Sándor a díjat kreativitása, az innovatív ötletek megvalósulásához való személyes hozzájárulása, valamint a KÜRT-nél megvalósított példaértékű szervezeti kultúra fejlesztésében elért sikereivel érdemelte ki.

 

Egészséges Munkahely AmCham díj (2004)
A KÜRT példamutató emberi erőforrás kezelését Egészséges Munkahely AmCham Díjjal jutalmazta az Amerikai Kereskedelmi Kamara.

 

 

 

Széchenyi-díj (2004)
A műszaki és szellemi életben elért kivételesen magas színvonalú, példaértékű, nemzetközileg is elismert eredményeiért Széchenyi-díjjal tüntették ki dr. Kürti Sándort 2004-ben.

 

 

 

 

Competitive Products_Development_Award_2003_thumbsVersenyképes Termékfejlesztési díj (2003)
A Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ által alapított Versenyképes Termékfejlesztési Díjat vehette át Kürti Sándor 2003-ban az adatmentési és adatvédelmi termékek és technológiák kidolgozásáért.

 

Innovációs díj (2002)
Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002. évi Innovációs Díját kapta meg a KÜRT az Informatikai Biztonsági Technológia (IBiT) módszertanának és alkalmazás-technológiájának kidolgozásáért, valamint a hazai és nemzetközi piaci bevezetéséért.

 

Üzleti Etikai díj (2002)
A Budapest Klub által alapított Üzleti Etikai Díjat 2002-ben a KÜRT vehette át.

 

 

 

Gábor Dénes díj (1998)
A hazai műszaki-szellemi életben elért alkotó munkásságért Kürti Sándort Gábor Dénes Díjjal tüntették ki.

 

 

Év informatikai menedzsere díj (1997, 1998)
A cégalapító Kürti János és Kürti Sándor 1997-ben, Kürti Sándor pedig 1998-ban is megkapta az Év Informatikai Menedzsere díjat.

 

Kalmár László díj (1995)
A számítógép-tudományban elért eredményekért a KÜRT munkatársait a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság tüntette ki.

 

Magyar Innovációs Nagydíj (1994)
1994-ben a KÜRT nyerte el az év legjelentősebb hazai műszaki fejlesztésért, az adatmentési technológia kidolgozásáért járó Innovációs Nagydíjat.