Keresés:
Tanúsítványok

Tanúsítványok

ISO27001 tanúsítványISO 27001:2013
Az ISO/IEC 27000-es szabványcsoport tartalmazza az információbiztonsági irányítási rendszerrel kapcsolatos  szabványokat. Az ISO 27001 szabvány tanúsítja, hogy a vállalat a szabvány szerint kialakított információbiztonsági irányítási rendszer követelményeinek megfelelően működik.

 

ISO9001 tanúsítványISO 9001:2008
Az ISO 9000-es szabványcsalád elősegíti és garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettség növekedését, a vevői igényeknek való magasabb szintű megfelelést. Az ISO 9001 szabvány tanúsítja a szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelő működést.

 

NATO telephely biztonsági tanúsítvány
Tanúsítja, hogy a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. a NATO Biztonsági Alapelvek – C-M(2002)49- Melléklete és az ahhoz kapcsolódó Iparbiztonsági Utasításban foglaltakkal összhangban  NATO TITKOS  biztonsági szintű telephellyel, illetve NATO TITKOS minősítési szintű adatok kezelésére vonatkozó engedéllyel és rendszerengedéllyel rendelkezik.

 

Telephely biztonsági tanúsítvány
Tanúsítja, hogy a KÜRT Zrt. a minősített adat védelméről szóló 2009. évi CLV. törvény 16. §-ban, valamint az iparbiztonsági ellenőrzés és a telephely biztonsági tanúsítvány kiadásának részletes szabályairól szóló 92/2012. (III.31.) Kormány rendelet 6. §-ban foglaltakkal összhangban SZIGORÚAN TITKOS biztonsági szintű telephellyel rendelkezik, illetve SZIGORÚAN TITKOS minősítési szintű adatok kezelésére vonatkozó engedéllyel és rendszerengedéllyel rendelkezik.

 

EU biztonsági tanúsítvány
Tanúsítja, hogy a KÜRT Zrt. a Tanács biztonsági szabályzatának elfogadásáról szóló 2001/264/EK határozat módosítását tartalmazó 2005/952/EK határozatban foglaltakkal összhangban EU TITKOS biztonsági szintű telephellyel rendelkezik, illetve EU TITKOS minősítési szintű adatok kezelésére vonatkozó engedéllyel és rendszerengedéllyel rendelkezik.