Családbarát Vállalkozás

csaladbarat

Családbarát Vállalkozás

A KÜRT Zrt. elnyerte 2018-ban a Családbarát Vállalkozás Újbuda címet!

Budapest, 2018. november 8. – Az Esélyek utcája programsorozat keretében szervezett családbarát konferencián jelentették be az idei Felelős Vállalkozás Újbuda és Családbarát Vállalkozás Újbuda elismerő címek nyerteseit a mai napon.

[su_lightbox type=”image” src=”https://www.kurt.hu/wp-content/uploads/2018/11/7.png”]csaladbarat vallakozas[/su_lightbox]

A díjak és a konferencia legfőbb célja, hogy a kerületben működő vállalkozásokat ösztönözze a felelős és családbarát működés és szemlélet kialakítására, mellyel hozzájárulnak egy felelősen gondolkozó társadalom  megteremtéséhez.

Üzleti érdek vagy szép eszme családbarát vállalatként működni? – hangzott el a kérdés az Esélyek utcája soron következő konferenciáján, melynek fókuszában a családbarát szemlélet kialakítása állt. Az esemény célja, hogy civil szervezetek, vállalatok, kormányzati és önkormányzati szereplők közösen találjanak jó megoldásokat arra, hogyan tudják egymásra hangoltan minél hatékonyabban megvalósítani a családbarát szemléletet a munkahelyeken. A résztvevők elkötelezték magukat amellett, hogy családbarát vállalkozásnak lenni nem csak a szép eszmék miatt érdemes, hanem kézzel fogható üzleti hasznot is termel egy munkahely számára, nem beszélve a lojális munkaerő megtartásáról.

A konferencián dr. Molnár László, Újbuda Önkormányzatának alpolgármestere jelentette be az idei Felelős Vállalkozás Újbuda és Családbarát Vállalkozás Újbuda díjak nyerteseit is. „Önkormányzatunk mind a kerületben, mind munkáltatóként sokat tesz a munka-magánélet egyensúlyának megteremtéséért – mondta el beszédében dr. Molnár László alpolgármester. „Programjaink fontos eleme, hogy a kerületben működő vállalkozásokat ösztönözzük a családbarát működés és szemlélet kialakítására, és hogy mi is évről évre javítsuk, fejlesszük Újbudát, a hivatalt. Ennek az igyekezetnek is köszönhető talán, hogy második alkalommal nyertük el a Családbarát munkahely elismerő címet” – tette hozzá az alpolgármester.

A Családbarát Vállalkozás Újbuda elismerő címet immáron ötödik alkalommal osztja ki Újbuda Önkormányzata olyan XI. kerületi vállalatok között, amelyek szem előtt tartják a családbarát vállalkozás kritériumrendszerének megvalósulását, beépítve azt vállalati filozófiájukba.


[su_lightbox type=”image” src=”https://www.kurt.hu/wp-content/uploads/2018/11/csaladbarat_vallalkozas_ujbuda_dij.jpg”]blank[/su_lightbox]

 

A díjátadóról bővebb leírás az alábbi linken olvasható:
https://ujbuda.hu/ujbuda/elismeresek-ujbuda-kivalosagainak

KÜRT Csoport

Üdvözöljük oldalainkon, azonnali kapcsolatfvétel esetén a következő elérhetőségeket ajánljuk:

KÜRT Zrt.

1118 Budapest, Rétköz u. 5.

+36 1 424 6666
+36 1 228 5414
kurt(kukac)kurt.hu

Ügyélfogadási idők
Hétfő - Péntek 08:30 - 17:00

KUERT Datenrettung Deutschland GmbH

44787 Bochum Südring 23

0234 - 962 90 390
info @ kuert-datenrettung.de

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00