Független sérülékenység vizsgálat a SeCubeon és a SeConicalon

Független sérülékenység vizsgálat a SeCubeon és a SeConicalon

Mint információbiztonsággal foglalkozó cég, a Kürt Zrt. mindig is nagy figyelmet fordított saját fejlesztésű termékeinek biztonságára. A SeCube moduláris felépítésű GRC alkalmazásunk
immár több mint 8 éve van a piacon. A fejlesztése során már több alkalommal vizsgáltuk a biztonságát, bizalmasság, sértetlenség és rendelkezésre állás szempontjából is.

A másik vezető termékünk a SeConical eseményfeldolgozó és incidens-előrejelző appliance ugyan fiatalabb, és csak közel egy éve van a piacon, mégis több alkalommal történt rajta biztonsági
vizsgálat. Ezeket a vizsgálatokat saját jól képzett etikus hackereink és rendszerintegrátoraink végezték el, és jelentéseik alapján egy sor biztonsági hiányosságot javítottunk ki mindkét alkalmazásunkban. Most a termékeink fejlesztésénél elértünk arra a pontra, amikor külső szakértőkkel is megvizsgálttatuk rendszereink biztonságát. Gondos szakmai mérlegelés után választásunk a CCLab, mint akkreditált információbiztonsági labor szakértőire esett, akik mindkét termékünk esetén elvégezték a részletes sérülékenységvizsgálatot.

A vizsgálat célja a SeConical és a SeCube applikációk informatikai biztonsági vizsgálata, és biztonságnövelő javaslatok kidolgozása volt. A sérülékenységvizsgálat elvégzésével kimutatható, hogy a vizsgált informatikai rendszer adott időpillanatban, előzetes ismeretek és hozzáférés nélkül (black-box vizsgálat) valamint felhasználói jogosultságokkal (grey-box vizsgálat) mennyire sérülékeny és milyen mértékben kompromittálható.

Sérülékenységvizsgálat szempontjából mindkét rendszer jól vizsgázott – a vizsgálat során megállapításra került, hogy egyik rendszerünkben sem volt található kritikus vagy magas prioritású hiba.

blank
blank Szechenyi2020

KÜRT Csoport

Üdvözöljük oldalainkon, azonnali kapcsolatfvétel esetén a következő elérhetőségeket ajánljuk:

KÜRT Zrt.

1118 Budapest, Rétköz u. 5.

+36 1 424 6666
+36 1 228 5414
kurt(kukac)kurt.hu

Ügyélfogadási idők
Hétfő - Péntek 08:30 - 17:00

KUERT Datenrettung Deutschland GmbH

44787 Bochum Südring 23

0234 - 962 90 390
info @ kuert-datenrettung.de

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00