ITBN 2019

ITBN

ITBN 2019

A KÜRT 2019-BEN IS RÉSZTVEVŐJE AZ ITBN-NEK

A logikánk azt súgja, hogy két ellentétes állítás nem lehet egyszerre igaz. Ezt a törvényt a kibertér új alapokra helyezte, ott ugyanis az igaz lehet hamis is, amit látunk nem mindig ugyanaz, amit kapunk és az ember, akivel ott beszélünk lehet akár emberek csoportja is vagy éppen egy robot. Miközben a Facebook megpróbálja megtippelni, hogy a hír, amit olvasunk hamisított-e, a kiberbiztonsági cégek már a „nulla bizalom” elvén működő technológiákról beszélnek, amellyel azt sejtetik, hogy sem a belső hálózatok forgalmában, sem pedig azok felhasználóiban nem bízhatunk többé már egy cseppet sem.

Az ITBN 2019-ben a 15. évfordulóját ünnepeli. Ezek alatt az évek alatt több mint 22.000 résztvevő lehetett tanúja a kiberbiztonság elképesztő átalakulásának a kéretlen levelek kiirtásától egészen az arcfelismerésig. A következő 15 évre egy kihívásokkal még inkább terhelt kibervilágot képzelek el, amelybena kontextus megértése válik átlagossá és amelyben az emberek több információtmérlegelnek, mielőtt bármilyen lépésre szánjákel magukat.

Beletekintve ebbe a jövőbe az idei ITBN-en fedezzük fel együtt, hogy miként tudnánk az olyan fejlett technológiákat használni, mint az események vezérlése, a felhő, az adat elemzés és a mesterséges intelligencia arra, hogy megértsük az kontextust az adat körül, a felhasználók identitását, a megtévesztő információkat és végül saját magunkat.

Keleti Arthur
Az ITBN CONF-EXPO főszervezője

A szeptember 25-26-i eseménynek idén is a Groupama Aréna ad otthont, ahol a KÜRT kiállítói standdal és két On the Crowd előadással várja látogatóit az alábbi témakörökben:

 

1. nap (szeptember 25.)

 

  1. előadás
  • SeCube GRC szoftveres bemutató – egy kockázat élete az információbiztonsági irányítási rendszerben

 Előadó: Tóthmajor Máté,
Termékfejlesztési vezető, CISSP, CISA, CISM, PMP, ACP

————————————–

 

  1. előadás
  • Kockázat- és logelemző appliance

Előadó:Kótai Szabolcs,
Információbiztonsági szakértő

 

MIÉRT ÉRDEMES KILÁTOGATNI STANDUNKHOZ?

  • SeConical termékbemutató: nehézségek nélkül megfeleltetheti szervezetét a törvényi előírásoknak.
  • A KÜRT széleskörű információbiztonsági megoldásokat kínál közép- és nagyvállalatok, létfontosságú rendszert üzemeltetők, valamint állami és közigazgatási szervezetek számára. Módszereinkkel előre jelezhetők és megelőzhetők az informatikai katasztrófák, továbbá biztosított a jogszabályi és az aktuális Hatósági elvárások követése, adatszolgáltatása.
  • Megismerheti a SeCubetermékünk újdonságait.

 

REGISZTRÁCIÓ:WWW.ITBN.HU

A regisztráció idén is ajánlásos, azaz minden új résztvevőnek referenciát kell kérnie tőlünk. Ezt megtehetik a következő e-mailen: ivett.szalay@kurt.hu

blank
blank Szechenyi2020

KÜRT Csoport

Üdvözöljük oldalainkon, azonnali kapcsolatfvétel esetén a következő elérhetőségeket ajánljuk:

KÜRT Zrt.

1118 Budapest, Rétköz u. 5.

+36 1 424 6666
+36 1 228 5414
kurt(kukac)kurt.hu

Ügyélfogadási idők
Hétfő - Péntek 08:30 - 17:00

KUERT Datenrettung Deutschland GmbH

44787 Bochum Südring 23

0234 - 962 90 390
info @ kuert-datenrettung.de

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00