Iparágunk pokoli versenyhelyzetet teremtett.  Nekünk itt kell elsőknek lennünk. Mindehhez a legjobb mentális állapotú, alkotóképes, pozitív beállítottságú csapatjátékosokra van szükségünk. Nincs más esélyünk.

A KÜRT szinte kizárólagos erőforrása a szellemi tőke. Hisszük, hogy magas teljesítmény, a változásokra való gyors reagálás és a versenyképesség megtartása csak úgy érhető el, ha működésünk az egyén, a csoportok és a szervezet céljainak összhangjára épül.

Fő célkitűzéseink:

  • Személyes fejlődés lehetősége; a munkatársak tudásának és képességeinek folyamatos fejlesztése
  • Teljesítmény menedzsment működtetése; az egyéni, a csoport és a szervezeti eredményesség mérése
  • Juttatások; munkakörhöz kapcsolódó és teljesítményalapú ösztönzők

Munkatársaink értékes munkáját, családcentrikus szemléletét és egészség-megőrzési, rekreációs törekvéseit az alábbiakkal is támogatjuk:

  • Gyermekszületési támogatás
  • Egészségügyi szolgáltatás
  • Sporttámogatás
  • Közös kikapcsolódási lehetőségek
  • Nyitott vállalati kultúra, ösztönző, innovatív atmoszféra

A KÜRT dolgozói korszerűen felszerelt, a nyugodt munkavégzéshez minden feltételt biztosító irodában töltik hétköznapjaikat. Jelenlegi létszámunk mintegy 80 fő. Munkatársaink átlagéletkora 36,5 év. Csapatunk fiatal és dinamikus, belső kultúránkra a nyitottság és a kölcsönös bizalom a jellemző, mely tényezőik egyszerre szolgálják a csapatszellem erősítését és a munkatársak hatékony munkavégzését.

Jelentkezés

A  HR@kurt.hu címre elküldve az önéletrajzát, bármikor jelentkezhet állásajánlatainkra!
Akkor is jelentkezhet, ha pillanatnyilag nem talál érdeklődésének megfelelő álláshirdetést, de úgy gondolja, hogy tapasztalatai és szakmai tudása közel áll a KÜRT tevékenységéhez.

Adatait bizalmasan kezeljük!

Kiválasztásunk folyamata

Az önéletrajzok és a csatolt dokumentumok a KÜRT adatbankjába kerülnek. Az első szűrés mindig ebből az adatbankból történik.

Új keresés esetén a pályázatokat szelektáljuk, és a keresett pozíció követelményeinek leginkább megfelelő jelölteket behívjuk az első – HR – interjúra, majd kölcsönös megfelelés esetén egy második, a szakmai interjúra. A felsoroltakon kívül bizonyos pozíciók kiválasztási folyamatában szakmai feladatok megoldását vagy speciális intelligencia és pszichológiai tesztek kitöltését is kérjük.

A kiválasztási folyamat lépéseiről természetesen minden jelöltnek folyamatos tájékoztatást nyújtunk írásban vagy telefonon.

Akiket várunk

Erkölcsileg feddhetetlen, kiváló szakmai felkészültséggel rendelkezők jelentkezését várjuk, akik fiatalos lendülettel néznek szembe az új kihívásokkal, kamatoztatva alkotó szellemüket, kiváló kommunikációs képességüket, angol nyelvtudásukat önálló- és csapatmunkában egyaránt.

Folyamatosan várjuk informatikai szakértők, szoftverfejlesztők, értékesítők (sales), rendszergazdák, rendszermérnökök vagy egyéb informatikai területen tapasztalatot szerzett álláskeresők jelentkezését!

Humánerőforrás

Karrier

Üzenet

Várjuk üzenetét!

Amennyiben bármelyik ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, küldje el szakmai önéletrajzát a karrier(kukac)kurt.hu e-mail címre.

A KÜRT Zrt. a releváns kompetenciákkal rendelkező jelöltekkel felveszi a kapcsolatot.

Sok sikert kívánunk az álláskereséshez, és reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk!