Kihívást jelenthet egy szervezet számára, hogy a szervezet nagyságához és üzleti működéséhez a legmegfelelőbb, Információbiztonsági Irányítási Rendszert (IBIR,  Information Security Management System – ISMS) alakítsa ki. Egy megfelelő ISMS rendszer kialakítása soktényezős feladat, amely nem csak az informatikai, hanem az üzleti folyamatokat is fókuszban tartva határozza meg a fő folyamatokat és a kapcsolódó szabályozókat.

Egy már létező ISMS rendszer esetében a megfelelőséget szabványok (ISO 27001, Cobit, ANSI & NIST szabványok) és a kapcsolódó módszertanok segítségével ellenőrizzük, egy teljeskörű áttekintést követően az esetleges hiányosságok kiküszöbölésére pedig javaslatot teszünk, valamint igény esetén közre is működünk a javító intézkedések végrehajtásában.

Szakértőink csaknem 20 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, az autóipartól kezdve a szolgáltatási területekig szinte az összes iparágban végeztünk már megfelelőségi vizsgálatokat, éppen ezért tudásunk nem csak egy iparághoz kapcsolódik, tehát széles látókörrel keressük a problémákat és az ezekre adható válaszokat.

Üzenet

Várjuk üzenetét!

Az alábbi elérhetőségeken várjuk kérdéseit, észrevételeit:
+36 1 424 6666
kurt@kurt.hu