Fejlesztési projekt eredményességének biztosítása, költség- és időráfordítások megfelelő korlátok között tartásával. A KÜRT minőségbiztosítói portfóliójának egyik kiemelt eleme a komplex szoftverfejlesztési projektek minőségbiztosítása.

 

Az ilyen, nagy költségvetésű projekteknél nagy jelentősége van a minőségbiztosítói jelenlétnek és aktivitásnak:

  • Biztosítja a megrendelő elvárásainak optimális teljesülését.
  • Lehetővé teszi a megrendelő és a fejlesztő közötti zökkenőmentes együttműködést.
  • A független, szakmailag megkérdőjelezhetetlen minőségbiztosító nagy terhet vesz le a megrendelő válláról, a felelősségmegosztás révén.

 

Egyedi minőségbiztosítási módszertan szoftverfejlesztési projektekhez

A KÜRT egyedi módszertanának segítségével a már megszokott minőségbiztosítási eredmények mellett lehetőség nyílik a kulcsparaméterek folyamatos mérésére, ellenőrzésére, nagy részükre már a fejlesztési ciklus korai szakaszában is. Ennek köszönhetően az esetleges hibák, következetlenségek, eltérések korán felismerhetők és javíthatók lesznek, ami töredék erőforrásigényt jelent a fejlesztési folyamat során. Ellentétben a megszokott módszertannal, ahol  a végtermék elkészülte utáni tesztek alapján történnek a javítások és módosítások jóval nagyobb költség- és idővonzattal.

 

Hatékonyabb tesztelési metodika

A megszokott hibakeresési eljárások, a funkcionális és biztonsági tesztek mellett bevetésre kerül a KÜRT etikus hackelés metodikája, ami a biztonsági követelmények teljesülésének ellenőrzésére szolgál.

 

A szoftverfejlesztési projektek kihívásai

A nagy szoftverrendszerek fejlesztésére és karbantartására rendelt erőforrások jelentős részét tesztelésre és hibajavításra fordítják, aminek oka jelentős részben a szoftverfejlesztési projektek nem megfelelő tervezése, a nem elegendő és nem megfelelő kompetencia, valamint az előzetes felmérések hiánya. A folyamatos hibajavítások a szoftverkódok állandó változását idézik elő, és újabb problémákat generálnak, melyek a szoftver minőségének romlásához vezetnek.

 

A KÜRT Megoldása

A fentiek orvoslására kínálja a KÜRT a fejlesztés teljes életciklusát végig kísérő, saját eszközrendszerével kiegészített, de hagyományos elemeket is felvonultató minőségbiztosítási módszertanát.

 

Szolgáltatásunk előnyei

  • Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az informatikai és az információbiztonsági minőségbiztosítás területén.
  • Minden esetben ügyfeleink igényeihez szabjuk az ajánlatunkat, ezáltal egyedi és költséghatékony megoldásokat kínálunk
  • A KÜRT egyedi minőségbiztosítási módszertana a komplex szoftverfejlesztések teljes életciklusában maximális szakmai támogatást nyújt.
Üzenet

Várjuk üzenetét!

Az alábbi elérhetőségen várjuk megkeresését.

kurt(kukac)kurt.hu