Új kihívások, új lehetőségek a gazdálkodás minden területén

A Big Data Kft. szoftvere képes nagy mennyiségű, folyamatosan gyűjtött adatokból egy vállalat működését a maga valós komplexitásában leképezni, elemezni és a vezetői döntések hatásait kiértékelni. A számítási kapacitások hiányában erre korábban nem volt lehetőség.

Mivel nincs két egyforma igény és két egyforma Big Data megoldás, a Big Data Kft. saját fejlesztésű modulok felhasználásával, egyedi fejlesztés formájában nyújt az adatgyűjtéstől az elemzésig a teljes adatkezelési folyamatot lefedő megoldást. Így ügyfeleink egyedi igényei a konkrét feladat függvényében skálázhatók, testre szabhatók.

Alacsony költségszintű és korszerű adatgyűjtés, tárolás és gyors visszakeresés

Az alkalmazott normalizálási és tömörítési eljárásoknak köszönhetően Big Data szoftverünk lehetővé teszi – alacsony beruházási költségek mellett, – mind a kapacitás, mind a sebesség jelentős növelését.

Ugyanakkor a Big Data modulok önállóan is használhatók teljesen újszerű és innovatív megoldások kialakítására. Például a normalizáló modul segítségével két egymástól eltérő adatszerkezetet használó alkalmazás között lehet on-line kapcsolatot kialakítani, vagy az anonimizáló modul segítségével adatokat anonimizálni, feldolgozni, majd az eredményeket deanonimizálva megjeleníteni.

Elemzés és hatékonyságnövelés

Az előkészített adatokból a Big Data rendszerünk modellezési és elemzési modulja a feltárt szabályszerűségek és összefüggések felismerése után akár automatizáltan (személyes beavatkozás, adatrögzítési igény nélkül) is le tudja képezni a vállalati folyamatokat. Így közel valós időben monitorozhatóvá válnak a folyamatok, valamint az azokban jelentkező eltérések és anomáliák azonnal kiszűrhetők. Sőt, lehetőség nyílik jövőbeli események előrejelzésére, beavatkozások hatásainak kiértékelésére.

Lehetőség van „big data” jellegű (nagy tömegű, folyamatosan érkező gépek által előállított adatok) feldolgozására, anomáliák feltárására és gyors beavatkozások végrehajtására (pl. behatolás érzékelés, kommunikációs és működési anomáliák feltárása, stb.)

További fejlesztési lehetőségek

A fentieken túl a Big Data adattároló és elemző megoldásaink mögött meghúzódó technológia és módszertan alapul szolgálhat közösen kidolgozott új, piaci relevanciával bíró innovatív szolgáltatások kialakításához.

blank

blank

Big Data Kutató-Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

1118 Budapest, Rétköz u. 5. BudaWest Irodaház, IV. emelet
www.bigdatakutato.hu  |  info@bigdatakutato.hu

Bővebb információért kattintson a letöltés gombra!

Letöltés .PDF formátumban

Partnereink

BigData

Üzenet

Várjuk üzenetét!

Az alábbi e-mail címre várjuk kérdéseit, észrevételeit: kurt@kurt.hu